Despre noi

 TRANSILVANIA FOREST PRODUCTION o companie de productie 100% romaneasca care si-a inceput activitatea in toamna anului 2012.

Situata intr-un cadru natural de exceptie, taman în inima Muntilor Apuseni in localitatea Bistra, Judetul Alba, unde prelucrarea si modelarea lemnului era o ocupatie de baza a locuitorilor acestor meleaguri din cele mai vechi timpuri. Activitatea initiala a fost valorificarea lemnului brut in produse finite precum grinzi, cherestea, lambriuri.

Din pasiune pentru lemn si deschiderea catre noi provocari care ne stimuleaza creativitatea am continuat dezvoltarea spre realizarea de mobilier din lemn masiv de rasionase – pin, molid. Valorificam totodata fiecare bucata de lemn recuperata atat din case vechi, cladiri demolate creand astfel produse unicate cu o mare incarcatura emotionala si autenticitate.

Creație

TRANSILVANIA FOREST PRODUCTION  creeaza si reediteaza mobilier din lemn masiv în spiritul respectului fata de cerintele clientului si de tendintele actuale.

Prioritatea noastra este sa intelegem nevoile clientul si sa-i surprindem cu produse de calitate si design deosebit. Fiecare creatie marca este martorul dragostei pentru lucrul bine facut, al responsabilitatii pentru mediu si respectului fata de client.

Materia prima atent selectionata , utilizarea tehnicilor moderne, combinate cu metode de prelucrare traditionala ofera mobilierului caldura si spiritul romantic de ,,altadata‘’.

Design

Fie ca se prefera autenticitatea si caldura mobilei din lemn masiv într-o cabana montana, sarmul si dulceata lemnului vopsit cu aspect antichizat sau robustetea mobilierului rustic, clientul are ocazia unor diverse posibilitati de alegere a mobilei în functie de necesitatiile acestuia.

Tehnicile moderne de inobilare a lemnului de rasinoase, incepand de la pregatirea suprafetelor –  imitarea gaurilor de insecte, operatiunea de periere prin eliminare  lemnului moale de la suprafata, efectuarea artificiala a unor uzuri, initarea lemnului vechi si a lemnului reutilizat etc –  pâna la finisarea propriu-zisa, determina clientii sa pronunte foarte des cuvântul ,,altceva‘’.

Filozofie

Mobilierul din lemn masiv marca imbina armonios ideile designerilor, cerintele clientilor si cultura traditionala a fiecarei tari unde se gasesc produsele noastre creand astfel emotii si bucurii clientilor afirmand ca: La noi gasiti o ,,altfel de mobila‘’.