Termeni și condiții

Acceptarea termenilor

Accesând și utilizând acest site web, sunteți de acord cu respectarea și acceptarea acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Formularul de contact

2.1. Folosind formularul de contact de pe acest site, sunteți de acord cu furnizarea de informații personale, cum ar fi numele și adresa de email.

2.2. Informațiile personale furnizate prin intermediul formularului de contact vor fi folosite numai în scopul comunicării cu dvs. și nu vor fi dezvăluite terților fără consimțământul dvs.

2.3. Formularul de contact oferă un mijloc de comunicare între utilizatorii site-ului și noi. Utilizând acest formular, sunteți de acord să furnizați informații corecte și complete.

2.4. Nu sunteți autorizat să utilizați formularul de contact în scopuri ilegale, amenințătoare, abuzive sau frauduloase.

2.5. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a șterge mesajele care conțin conținut inadecvat sau care încalcă acești Termeni și Condiții.

Confidențialitate și date personale

3.1. Informațiile personale colectate prin intermediul formularului de contact vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

3.2. Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să le folosim doar în scopurile specificate.

Drepturi de autor și conținut

4.1. Conținutul acestui site, inclusiv textele, imagini, logo-uri și grafică, este protejat de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală.

4.2. Nu aveți voie să copiați, să distribuiți sau să modificați conținutul acestui site fără permisiunea noastră scrisă.

Limitarea responsabilității

5.1. Ne străduim să asigurăm acuratețea informațiilor de pe site-ul nostru, dar nu ne asumăm nicio răspundere pentru erori sau omisiuni.

5.2. Nu suntem responsabili pentru eventualele prejudicii sau pierderi cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

Modificări ale termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe acest site, și continuați să utilizați site-ul va constitui acceptarea modificărilor.

Legile aplicabile

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile statului roman și toate litigiile vor fi soluționate în judetul Alba, Romania.

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site.