Politica de confidențialitate

Data ultimei actualizări: August 2023

Introducere

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile cu caracter personal pe acest site web. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

Informațiile pe care le colectăm

a. Informații de identificare personală: Putem colecta informații cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte date de identificare personală atunci când le furnizați voluntar, de exemplu, prin intermediul formularului de contact.

b. Informații de acces: Colectăm automat informații cu privire la modul în care accesați și utilizați site-ul nostru, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și data și ora accesului.

Utilizarea informațiilor

a. Utilizăm informațiile cu caracter personal pentru a vă oferi serviciile solicitate, pentru a vă răspunde la întrebări și solicitări și pentru a vă furniza informații relevante despre produsele și serviciile noastre.

b. Informațiile de acces sunt utilizate în scopuri de analiză și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul nostru.

Divulgarea informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile cu caracter personal către terțe părți fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau atunci când este necesar pentru a furniza serviciile solicitate.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. cu caracter personal și luăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora.

Accesul la informații

Aveți dreptul să solicitați accesul, corectarea sau ștergerea informațiilor dvs. cu caracter personal. Pentru astfel de solicitări, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe acest site și vor deveni valabile imediat.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail : transilvaniaforestproduction@gmail.com sau prin intermediul formularului de contact de pe site.